Γρήγορο και αξιόπιστο Ελληνικό web hosting

Γρήγορο και αξιόπιστο Ελληνικό web hosting

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο και σοβαρό Ελληνικό πάροχο web hosting; Τότε μέσα από αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε τις περισσότερες απορίες γύρω από τις υπηρεσίες hosting και επίσης να σας προτείνουμε γρήγορο hosting με σέρβερς στην Ελλάδα για μια καταπληκτική εμπειρία!

Τι είναι κατ’αρχήν το hosting και πως δουλεύει

Hosting ή αλλιώς web hosting(φιλοξενία ιστοσελίδων στα Ελληνικά) είναι όλες οι υπηρεσίες διαδικτύου που αποσκοπούν ώστε η ιστοσελίδα σας ή οι διαδικτυακές εφαρμογές σας, να είναι προσβάσιμες 24 ώρες το 24ωρο από όλο τον κόσμο. Επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να γίνει από εσάς, να στήσετε δηλαδή έναν σέρβερ πάνω σε μια μεγάλη γραμμή internet και να προσέχετε για τον εξαερισμό του χώρου, τη συντήρηση του μηχανήματος, τεχνικούς, κ.ο.κ., γι’αυτό το λόγο υπάρχουν οι εταιρείες που προσφέρουν πακέτα web hosting!

web hosting

Το web hosting δουλεύει με απλό τρόπο. Εσείς απλά επιλέγετε μια αξιόπιστη εταιρεία hosting και ξενοιάζεται σχετικά με τη συντήρηση των μηχανημάτων, τις υπηρεσίες, το δίκτυο. Σας δίνεται ένα αρχικό email που περιέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το πακέτο web hosting όπως που θα συνδέεστε για τη διαχείριση, τους λογαριασμούς emails και όλα τα σημαντικά πράγματα του πακέτου σας. Εσείς απλά συνδέεστε σε ένα πίνακα ελέγχου και από εκεί γραφικά, με εικονίδια, μπορείτε να εκτελείτε όλες τις βασικές και μη λειτουργίες του λογαριασμού σας όπως: δημιουργία emails, διαχείριση αρχείων και βάσεων δεδομένων, στατιστικά χρήσης, διαχείριση domains,διαχείριση λογαριασμών ftp, ανέβασμα αρχείων.

Για τους πιο προχωρημένους χρήστες υπάρχει πάντα η επιλογή του ftp ή σε root πακέτα, και η πρόσβαση ssh.

Που θα βρείτε φθηνό και αξιόπιστο hosting

Αρκετές φορές το φθηνό και το αξιόπιστο δε συμβαδίζουν. Έτσι συμβαίνει και στο web hosting. Το φθηνό αρκετές φορές θα το πληρώσετε πολύ ακριβά. Για να το αποφύγετε αυτό θα πρέπει να κάνετε τη καλύτερη δυνατή επιλογή στην εταιρεία hosting που θα επιλέξετε.

Πως θα επιλέξετε πακέτο web hosting

Υπάρχουν ιστοσελίδες που προσφέρουν δοκιμασμένα πακέτα hosting τα οποία χρησιμοποιούν οι webmasters και προσφέρουν και οι ίδιοι στους πελάτες τους. Τέτοια ιστοσελίδα που προσφέρει δοκιμασμένα πακέτα web hosting από γρήγορο hosting είναι το www.webhostinggreece.gr . Σ’αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε επιλεγμένες εταιρείες καθώς και χρήσιμα άρθρα γύρω από το web hosting, βοηθήματα, βίντεο,κ.ο.κ.

Τιμές στο web hosting

Οι τιμές στο web hosting είναι ανάλογα των υπηρεσιών που επιλέγετε. Το site hosting γενικότερα δεν είναι ακριβή υπηρεσία και θα μπορέσετε να έχετε ένα αξιόπιστο hosting από μόλις 2-3€ / μήνα. Το κόστος είναι πολύ μικρό και σίγουρα αξίζει μια καλή εταιρεία για την ιστοσελίδα σας – είτε προσωπική είτε επαγγελματική!